Ενημερωτικο σημειωμα – Ιουλιος 2020

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣΜΑΚΕΔΟΝΩΝ & ΘΡΑΚΩΝ «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Σ.Π.Ε.

Χαλκοκονδύλη 9, Τ. Κ. 106 77 Αθήνα , τηλ.: 210 3816554, fax:210 3816507, e mail:osma@otenet.gr

Ιούλιος 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

----------------------------------------------

Αγαπητοί συνεταίροι:

Το έτος που διανύουμε για πρώτη φορά, λόγοι ανεξάρτητοι της θελήσεώς μας επέβαλαν την αναστολή της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του συνεταιρισμού μας.

Είναι γεγονός, ότι η πανδημία του Covid – 19 επέφερε μεταβολή στον τρόπο της καθημερινότητας όλων μας, πράγμα που είχε επιπτώσεις και στον τρόπο λειτουργίας του συνεταιρισμού.

Έτσι, η ‘δια ζώσης’, επικοινωνία του ΔΣ με τα μέλη μας, για όσο χρόνο θα υφίσταται ο κίνδυνος από την πανδημία, θα γίνεται με ανακοινώσεις που θα καταχωρούνται στο siteτου συνεταιρισμού μας και θα αποστέλλονται στο προσωπικό email που έχει δηλώσει ο κάθε συνεταίρος μας .

Υπό τις παρούσες συνθήκες, επιθυμούμε να πληροφορήσουμε τα μέλη του συνεταιρισμού ότι συνεχίζεται η επεξεργασία, του νομικού καθεστώτος στους τίτλους ιδιοκτησίας , όπως διαμορφώθηκε μετά την οριστική ανάρτηση των κτηματολογικών πινάκων και την έναρξη λειτουργίας του κτηματολογικού γραφείου στο Δήμο Αχαρνών.

Εντός δε του Φθινοπώρου το ΔΣ θα ενημερώσει τους συνεταίρους για τις ενέργειες που θα προβεί με βάση τους υφιστάμενους τίτλους κτήσεως (από τεχνικής και νομικής πλευράς ) προκειμένου να επιχειρήσουμε τη δικαστική διεκδίκηση της ιδιοκτησίας που κατέχει ο συνεταιρισμός εντός του «κτήματος Βαρυμπόμπη».

Επίσης προς ενημέρωση των μελών μας παραθέτουμε τον ισολογισμό του 2019 και προϋπολογισμό του 2020 και

Τέλος ευχόμαστε κ σε όλους τους συνεταίρους υγεία και καλό καλοκαίρι .

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ελευθέριος Γ. Βερβερίδης

Comments are closed.